Cześć Wam.
Przebudzenie... lubię to słowo.
Moja duchowa droga, droga do prawdziwego siebie, zaczęła się od książki, która w tytule miała właśnie to słowo... od książki "Przebudzenie" Anthonego de Mello.
Przebudzenie to dla mnie proces, podczas którego budzimy się ze snu, w którym utożsamiamy się z tym, czym/kim tak naprawdę nie jesteśmy. Podczas tego procesu zbliżamy się coraz bardziej i bardziej do tego, czym/kim tak naprawdę jesteśmy.... do naszego naturalnego stanu bycia.... do Serca.
Osiąganie naszego naturalnego stanu bycia to coś, co mnie najbardziej interesuje.
Pozdrawiam.
marko
Przebudzenie... lubię to słowo.
Moja duchowa droga, droga do prawdziwego siebie, zaczęła się od książki, która w tytule miała właśnie to słowo... od książki "Przebudzenie" Anthonego de Mello.
Przebudzenie to dla mnie proces, podczas którego budzimy się ze snu, w którym utożsamiamy się z tym, czym/kim tak naprawdę nie jesteśmy. Podczas tego procesu zbliżamy się coraz bardziej i bardziej do tego, czym/kim tak naprawdę jesteśmy.... do naszego naturalnego stanu bycia.... do Serca.
Osiąganie naszego naturalnego stanu bycia to coś, co mnie najbardziej interesuje.
Pozdrawiam.
marko
-
Martinez
- Imię: Marcin
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Baran
-
Nazcain
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Lew, bawół
Siemka, kiszka i bigos 

>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
-
Gothic
Made in Universe - Imię: Adrian
- Droga życia: 8
"Nasz Marko Polo to dzielny chwat, największe fale brał..."
taka tam szanta
witam na pokładzie. Herbatki?
witam na pokładzie. Herbatki?
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
Czesc Marko!!! Tylko uwazaj, bo czasem tutaj buja "10 w skali Beauforta" 
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
Oj buuja strasznie
Witamy na pokładzie 
" A niewprawną puścisz dłonią, w pysk odbije stali siła, tak się naucz robić bronią, by naturą swą służyła..." - J.K. ~~~~ Parafia święto-pieprzniętych rogalików z dżemem
- Monty Python
-
Boldgrim
warchoł - Imię: Ukasz
- Droga życia: 11
- Typ: 4w3
- Zodiak: Baran