1, 2
Fakt to są żarty, a temat jest bardzo poważny i należało by o nim rozmawiać z pełna powagą, ale z drugiej strony nie dajmy się zwariować trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
A może chciała byś pogadać o czymś konkretnym to napisz o tym i dopisz ze chciała byś porozmawiać z zachowaniem powagi - myślę ze to powinno rozwiązać sytuacje.
A może chciała byś pogadać o czymś konkretnym to napisz o tym i dopisz ze chciała byś porozmawiać z zachowaniem powagi - myślę ze to powinno rozwiązać sytuacje.
-
Gruby
Ludzie nie swirujcie my sobie tutaj zartujemy ale nie powininsmy tutaj klikac o seksie jeszcze naz nam pokasuje konta albo co ... I co wtedy he? 
>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
-
Gothic
Made in Universe - Imię: Adrian
- Droga życia: 8
Gothic napisał(a):Ludzie nie swirujcie my sobie tutaj zartujemy ale nie powininsmy tutaj klikac o seksie jeszcze naz nam pokasuje konta albo co ... I co wtedy he?
A dlaczego miał by to zrobić ? Myślę ze to potrzebny temat i warto o tym rozmawiać, ponadto jest on bardzo ciekawy.
-
Gruby
Witam serdecznie Harijana
Wiem wiem miałem się opanować ale cóż
Niech miód pitny i łokieć żeber w sosie własnym będzie z Tobą
A tak na serio to czuj się jak u siebie w domu...
Pozdrawiam
Wiem wiem miałem się opanować ale cóż Pozdrawiam
" A niewprawną puścisz dłonią, w pysk odbije stali siła, tak się naucz robić bronią, by naturą swą służyła..." - J.K. ~~~~ Parafia święto-pieprzniętych rogalików z dżemem
- Monty Python
-
Boldgrim
warchoł - Imię: Ukasz
- Droga życia: 11
- Typ: 4w3
- Zodiak: Baran
nie przejmuj sie mna i Gothem, my od zawsze tak ze soba rozmawiamy, co nie jest jakim sprzejawem niecheci, ot, taki zartobliwy sposob wypowiedzi
mi tam odpowiada, nie mam nic przeciwko...a w razie czego...to da sie kopertke i pokasuje sie pare postow <lol> zarcik to byl 
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5