Cywilizacja Hathorów

Przekazy od 'wyższych istot', WingMakers, kwestia roku 2012 i związane z tym tematy.

Cywilizacja Hathorów

Postprzez Enlil » 10 Maj 2009, 17:10

Właśnie wczoraj zakupiłem i od razu zacząłem czytać "Cywilizację Hathorów". Dopiero co wyszła na naszym rynku, ale w oryginale, czyli jak zwykle w j. angielskim, wyszła już w 1996 roku.

Jak dla mnie - to rzecz, której szukałem. Hathorowie są bardzo konkretni i podają naprawdę wiele informacji, które w bardzo ciekawy sposób łączą to, co wiadomo z innych channelingów z rzeczywistością, w której żyjemy. Ciekawe są też zdjęcią zamieszczone w książce.

Jest to też jeden z nielicznych channelingów, który nie tylko nie ignoruje lub traktuje po macoszemu działalności istot z innych gwiazd czy rzeczywistości, ale ciągle o nich wspomina, z Plejadami, Orionem, Syriuszem czy Arkturem włącznie. Wspomina też o cywilizacjach, o których zupełnie nie wiemy, bo jeszcze (przynajmniej oficjalnie) się nam nie ujawniły.

Jeśli ktoś również przeczyta, zachęcam do komentarzy. Porównamy zdania na temat ich przekazu.
“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
- Hilary Duff
Awatar użytkownika
Enlil Mężczyzna
Enlil

Imię: Enlil
Droga życia: 7
Zodiak: Słońce we Lwie
Dołączenie: 17 Mar 2009, 22:04

Powróć do Channeling

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość