Ostatnio trzy razy pod rząd mi się śniło, że chcą mnie złapać jakieś kolesie czy to byłem z dziewczyną czy to bez ( czytałem symbolikę to pisało że muszę coś wypełnić, obowiązek ) i po tych trzech snach wyśniłem następujący sen, że moja dziewczyna kłóci się z bratem i jego dziewczyną, oni żyją po prostu ze sobą bez ślubu i ta dziewczyna zaczęła wypominać mojej, że to przez nią, że przez jej charakter. A następnie z boku widziałem jak kopią dół na cmentarzu (bo ta dziewczyna jest w ciąży, a pierwsze dziecko się urodziło, ale zmarło po 3 dniach) ... a za plecami wyszedł mi gościu jakiś i powiedział słowa " Twój obowiązek został wypełniony" ... nie wiem ja to tak zinterpretowałem, iż miało mi się wyśnić, że mały będzie żył i będzie z nim wszystko dobrze... Ale dobra to było wprowadzenie, że widzę, że jak się jakiś sen powtarza to jest ważny i głowi mnie to, że wczoraj śniło mi się, że pokłóciłem się z dziewczyną powiedziała, że musimy się rozstać i wrócić za parę lat, a z boku widziałem jakiegoś kolesia i czułem, że to jest jej synek były, powiedziała, że musimy zrobić tak jak ona z nim rozstać się na parę lat a potem wrócić do siebie bo ona teraz do niego wraca ... a dziś śnił mi się sen że znowu się z nią pokłóciłem ( czytałem symbolikę i to znaczy, że związek będzie szczęśliwy i radosny bez żadnych przeszkód ) ... jak wy to widzicie ?? Ale tak naprawdę jestem z moją dziewczyną już pół roku... początki nie były fajne kłóciliśmy się bardzo często a teraz jestem zaskoczony zaczeliśmy się dogadywać, nie krzyczymy na siebie, nie kłócimy się itp ... jest poprostu miło
pozdrawiam
pozdrawiam-
Miki89
- Imię: Michał
- Zodiak: bliżnięta