Nadciąga wiatr zmian... czyli robimy NOWE Przebudzenie

Wszystko co związane z naszym magiem - Wasze komentarze, pomysły, propozycje. Sprawy redakcji i czytelników.

Postprzez superXysiu » 04 Paź 2006, 13:40

Biada Ci! Adminie! Co jak co, ale w Internecie jest wszystKO ;] Jeśli Ty masz problem
z skompletowaniem materiałów, to powiedz o tym mi, zaraz Ci coś rzucę, nie liczy się
długość tekstu, jego innowacyjność czy oryginalność! Liczy się jego głębia! Na litość
boską, cytowanie Biblii nawet ma tu sens! Tylko z nową interpretacją. A co do grafiki
masz trochę racji, ale ja akurat czytam tylko suchy tekst i nie ma problemu...
W ogóle to takie gadanie o niczym! Uczysz się? Studiujesz? Pewnie tak, więc to jest
raczej prawdziwy powód zaniedbania tego Zina, a nie to co mówisz...
Dobra, idę do Urzędu Miasta na Mogilskiej, pa :D :angel4:
Ja jestem, który otwiera oczy, który uwalnia jeńców, tych którzy mieszkają w ciemnościach.
Awatar użytkownika
superXysiu Mężczyzna
Hitler poszedł do nieba (R)

Imię: Krzysztof
Miejscowość: Kraków
Droga życia: 4
Typ: 4w5 Indywidualista/Obserwator
Zodiak: Byk
Dołączenie: 04 Paź 2006, 13:27

Postprzez Nazcain » 04 Paź 2006, 14:01

Ee, co to ja chciałem... nieważne :P
Follow your bliss
Awatar użytkownika
Nazcain Mężczyzna
?

Imię: Piotr
Miejscowość: Warszawa
Droga życia: 7
Typ: 5w4
Zodiak: Lew, bawół
Dołączenie: 17 Kwi 2005, 19:00

Postprzez superXysiu » 05 Paź 2006, 02:26

"Ee, co to ja " Nie, nie wiem "co ty ja" ;] Ale może byś tak odpowiedział?
Tego wymaga kultura. I ja proszę. :-s
Ja jestem, który otwiera oczy, który uwalnia jeńców, tych którzy mieszkają w ciemnościach.
Awatar użytkownika
superXysiu Mężczyzna
Hitler poszedł do nieba (R)

Imię: Krzysztof
Miejscowość: Kraków
Typ: 4w5 Indywidualista/Obserwator
Zodiak: Byk
Dołączenie: 04 Paź 2006, 13:27

Postprzez morphia » 05 Paź 2006, 17:26

:D pewnie Naz, co Ty ściemniasz nam tu, wystarczy ze powiesz co byś chcial do tego nowego przebudzenia... poduszke? kocyk? kawke z mlekiem? szybki prysznic? wszystko jest... :D
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
Awatar użytkownika
morphia Kobieta
biszkopt

Miejscowość: Radom/Kraków
Typ: 7w8 (realista)
Zodiak: baran
Dołączenie: 08 Cze 2005, 16:41

Postprzez Nazcain » 06 Paź 2006, 19:46

superXysiu napisał(a):"Ee, co to ja " Nie, nie wiem "co ty ja" ;] Ale może byś tak odpowiedział?
Tego wymaga kultura. I ja proszę.

Dobra dobra, mogłeś od razu zaznaczyć, że Twój post wymaga odpowiedzi, bo ja odniosłem inne wrażenie, ale nieważne. ;)

superXysiu napisał(a):Jeśli Ty masz problem
z skompletowaniem materiałów...

Nie ma takiego problemu. Materiały do nowego numeru mam już skompletowane od jakiegoś dłuższego czasu.
superXysiu napisał(a):powiedz o tym mi, zaraz Ci coś rzucę

Chętnie, jeśli będzie to wartościowe.
superXysiu napisał(a):nie liczy się
długość tekstu, jego innowacyjność czy oryginalność!

Zgadzam się z grubsza. :)
superXysiu napisał(a):Na litość boską, cytowanie Biblii nawet ma tu sens!

[tego nie zrozumiałem]
superXysiu napisał(a):Uczysz się? Studiujesz? Pewnie tak, więc to jest
raczej prawdziwy powód zaniedbania tego Zina, a nie to co mówisz..

Studiuję. Z tym że nie ma tu "zaniedbania zina" (przynajmniej ja bym tego tak nie ujął) - cały czas zajmuję się Przebudzeniem, a że widocznych efektów tego nie ma, to trudno. Moja wina jest raczej w niemożności sprostania wszystkiemu w odpowiednim czasie, a nie nie w braku chęci.
superXysiu napisał(a):Dobra, idę do Urzędu Miasta na Mogilskiej, pa

Powodzenia (z ukierunkowaniem wstecznym, bo już po czasie ;)).

[rainbow]* * *[/rainbow]

morphia napisał(a):pewnie Naz, co Ty ściemniasz nam tu, wystarczy ze powiesz co byś chcial do tego nowego przebudzenia... poduszke? kocyk? kawke z mlekiem? szybki prysznic? wszystko jest...

Czego bym chciał? Najchętniej czasu i odzipnięcia. Wyżej wymienionych częściowo także. ;)
Follow your bliss
Awatar użytkownika
Nazcain Mężczyzna
?

Postprzez GD » 06 Paź 2006, 22:46

Nazcain napisał(a):Nie ma takiego problemu. Materiały do nowego numeru mam już skompletowane od jakiegoś dłuższego czasu.

to pytanko, dlazego zatem niew wydajecie numeru jesli macie mozliwos jego wydanie - podejrzewam, ze inny sie zgodza, ze jesli serwis nowy wyjdzie przy 10 lub 11 numerze swiat sie nie zawali - co wiecej bedizemy podwujnie happy bo nie kolidowalo to z wychodzeniem zina a zmieniliscie takze i serwis - pozatym wiekszosc osob (w tym ja) i tak czeka bardziej na zina niz na serwis bo jak sam napisales liczy sie jakosc (a nowy serwis to przede wszystkim nowe bajery zas zin to nowa porcja dobrej jakosciowo ezoteryki)
GD Mężczyzna

Dołączenie: 11 Cze 2006, 00:36

Postprzez Nazcain » 06 Paź 2006, 22:56

GD napisał(a):to pytanko, dlazego zatem niew wydajecie numeru jesli macie mozliwos jego wydanie

Odpowiedź będzie raczej prosta - chcemy robić "Przebudzenie" w zupełnie nowym stylu. Przygotowanie numeru wedle zasad, o których myślałem zabrałoby jednak trochę czasu, więc postanowiłem zająć się najpierw serwisem WWW - ja zmiany, to gruntowne i obejmujące wszystko (tym bardziej, że wstyd mi za obecną stronę, na której obecnie bieda z nędzą panują). Swoją drogą sądzę, że bardziej liczy się jakość niż częstotliwość wydawania zina, a że akurat jest to raczej niezobowiązujące zajęcie, mamy prawo pozwolić sobie na różne udziwnienia - mam nadzieję, że w ostatecznym rozrachunku wszystko wyjdzie na prostą. :)
Follow your bliss
Awatar użytkownika
Nazcain Mężczyzna
?

Poprzednia

Powróć do E-zin

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość