Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Chcę śnić o kimś

Post 07 maja 2008, 14:23

Witam mam taki maly problem.. zakochalem sie w pewnej kobiecie i od jakiegos czasu prubuje o niej snic... przez jakis tydzien co wieczor mysle o niej intensywnie a takze w wyobrazni przegladam jej zdjecia.. nieskutkuje w ogole nie moge o niej snic moze powiecie mi dlaczego ? bylbym bardzo wdzieczny dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam ;]
EkO Mężczyzna

Post 07 maja 2008, 19:44

EkO napisał(a):rzez jakis tydzien co wieczor mysle o niej intensywnie a takze w wyobrazni przegladam jej zdjecia.. nieskutkuje

pewnie skutkuje tylko tego nie pamietasz :)

moze oprocz tego warto wyrobic sobie pamiec do snow poprzez dziennik snow?:>
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
Avatar użytkownikapepex Mężczyzna
Zip

Droga życia: 7
Typ: 7w8
Zodiak: Rak

Post 07 maja 2008, 22:35

pepex napisał(a):pewnie skutkuje tylko tego nie pamietasz :)

to raczej nie mozliwe bo mam inne sny a chce snic o niej..
EkO Mężczyzna

Post 08 maja 2008, 02:21

w ciagu nocy sni Ci sie baardzo duzo, takze moze akurat tego snu z nia nie pamietasz :)

ile srednio snow na jedna noc pamietasZ?
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
Zip

Post 08 maja 2008, 02:49

pepex napisał(a):ile srednio snow na jedna noc pamietasZ?

jeden ? hehe
EkO Mężczyzna

Post 08 maja 2008, 03:48

no wlasnie i tu tkwi problem :)

ja swojego czasu pamietalem po 7 z jednej nocy...

i uwierz mi - jesli naprawde tyle o niej myslisz - to sni Ci sie na 100% teraz problemem jest tylko zapamietac sen

pzdr
Zip

Post 08 maja 2008, 09:13

Mam lepszy sposób :) Próbuj nie myśleć o tej osobie. Tłum każdą myśl o niej. W snach wszystko wylezie ;)
_ _ _

Post 08 maja 2008, 12:01

Mam takie małe pytanko: po co chcesz śnic o tej osobie?? Czy nie lepiej umówic się z nią na spotkanie?
...all these words I don't just say...
Avatar użytkownikaleaozinho Mężczyzna

Droga życia: 1

Post 08 maja 2008, 15:59

leaozinho napisał(a):Mam takie małe pytanko: po co chcesz śnic o tej osobie?? Czy nie lepiej umówic się z nią na spotkanie?

to jets moja byla kiedys z nia bylem ale nam nie wyszlo i teraz prubuje znow z nia byc duzo gadamy razem przez skype, gadu lecz nie ma jej w polsce.. a tak pozatym to chyba nie jest wazne.. bo temat jest inny..
EkO Mężczyzna

Post 08 maja 2008, 16:27

jeśli to ma ci pomóc to jest ważne. (tzn. dyskusja)
Bubeusz 18:36:27
tam gdzie jest zbiorowisko, tam ktoś musi kierować, a tam gdzie ktoś kieruje, tam nie ma Przebudzonych.

http://skxr.za.pl
http://www.lastfm.pl/user/SKX_Rapomedyk
http://odsiebie.com/pokaz/2008422---42d7.html
Avatar użytkownikaskexin Mężczyzna
SKX Rapomedyk

Imię: Michał
Droga życia: 11
Typ: 4w5, wiem że to okropne
Zodiak: Ryby

Post 09 maja 2008, 02:10

Wg mnie twoja podswiadomosc podczas snu sama Ci przypomni o twoich waznych dla Ciebie sprawach. A propos snu, odpusc sobie czasem to ciagle myslenie o niej, raz ze samo Ci sie przysni a dwa: im mniej o tym myslisz tym mniej sie meczysz, tak mi sie wydaje.
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 09 maja 2008, 04:38

Meph napisał(a):im mniej o tym myslisz tym mniej sie meczysz, tak mi sie wydaje.

:thumbright:
Zip

Post 09 maja 2008, 14:03

A co ci da sen? ;p jedź do niej, albo ona do Ciebie i po kłopocie ;]
"Tak! Wściekłość poza kontrolą! Dzika energia chaosu! Pożerająca wszystko na świecie!"
Avatar użytkownikaHellmaster Mężczyzna
Underworld King

Imię: Phibrizzo
Droga życia: 999

Post 09 maja 2008, 23:48

Hellmaster napisał(a):A co ci da sen? ;p jedź do niej, albo ona do Ciebie i po kłopocie ;]

nie znasz sytuacji nie udzielaj sie ;] nie prosilem byscie wnikali w moje sprawy tylko prosilem zebyscie odpowiedzieli dlaczego..
EkO Mężczyzna

Post 10 maja 2008, 11:42

Chcesz wiedziec dlaczego?
Otóż, mój drogi dlatego, że ładunek emocjonalny, jaki nagromadziłeś na tej osobie - a raczej na swojej własnej projekcji marzeń i fascynacji, na tą osobę rzuconej - nie pozwala na swobodne cyrkulowanie energii psycho-witalnej między Wami, jak również w Twoim własnym ciele fizycznym oraz najbliższych ciałach energetycznych: astralnym i eterycznym. Dopóki nie opanujesz swego rozprzestrzenienia, uzewnętrznienia i nie zaczniesz kanalizowac swych energii w kierunku Twej wyższej świadomości - nie będziesz w stanie kierowac tym, co pojawia się w Twoim życiu oraz w Twoich snach, które są jego fragmentem. Opanowanie własnego ciała - własnej ziemi, jest pierwszym krokiem, po którym następuje wiele kolejnych. Nie wystarczy myslec lub rozmawiac z daną osobą by była ona obecna w naszym Życiu. Konieczne do tego jest utworzenie świadomego i trwałego połączenia na planie energetyczno-duchowym.
Jak to sam ładnie ująłeś: "nie wyszło Wam". Otóż może czas zdac sobie sprawę, że nic "samo nie wychodzi", lecz to MY - mniej lub bardziej udolnie prowokujemy dane wydarzenia i tworzymy nasza rzeczywistośc. Jeśli Twoim celem jest ponowne zbudowanie związku z tą osobą - musisz do tego podejśc dużo bardziej świadomie. Nie wydaje mi się, by śnienie "na siłę" o tej osobie mogło wyjśc Tobie lub jej na dobre. Ale to już chyba zbytnie "wnikanie w Twoje sprawy".
...all these words I don't just say...
Avatar użytkownikaleaozinho Mężczyzna

Droga życia: 1

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”