jeśli nie to polecam. Ciekawy psycholigiczny film, a nóż widelec komuś sie spodoba
"Widzę ostrość na nieskończoności, to nieskończoność nabiera ostrości"
jeśli nie to polecam. Ciekawy psycholigiczny film, a nóż widelec komuś sie spodoba
. Dobra alternatywa dla kogoś kto jest zagrzebany w tej tematyce po uszy i nieustannie szuka odpowiedzi na pytania bez odpowiedzi, można się pośmiać (w pewnym sensie nawet z samego siebie). Python leciał jakiś czas temu na c+, a "Autostopem przez galaktykę" wciąż raczej można napotkać na HBO lub HBO2, niedawno nawet oglądałem. Pozdrawiam
.emil napisał(a):Witam wszystkich. Zakupiłem film Secret na http://www.rozmaite.pl, objeżałem i jestem pod wrażeniem. Jak na srebrnej tacy przedstawiają gotowe obrazki do wizualizacji. Przyznam, że film Secret uświadomił mi niektóre moje osiągnięcia. Teraz wiem jak udało mi się to i owo osiągnąć. Myślę że teraz będę to robił świadomie.
Obejżałem też wersję "Wat the blup...", tą z 4 DVD. Jest to ten sam temat ale z bardzo naukowego punktu widzenia. Wszystkie 4 DVD to prawie 10 godz. oglądania. Niesamowite są animacje, które specjalnie do tego filmu zostały stworzone.
ArElendil napisał(a):Co wg mnie warto obejrzeć. Może mało, które pozycje są bezpośrednio związane z ezoteryką, ale dają dużo do myślenia jeżeli odpowiednio się w nie zagłębi.
- K-Pax (polecammmm bardzo)
- Waking Life (polecam za Solpricem więcej niż bardzo)
- Matrix (tylko część pierwsza, reszta jest zbyt efekciarska i niepotrzebna)
- Truman Show
- Szósty zmysł
- Dzień Świstaka (daje do myślenia w koncu)
- Zielona Mila
- Forest Gump (dobry film, nie tylko dla Amerykanów)
astra3 napisał(a):A Ja Polecam z całego serca film "SIŁA SPOKOJU" dla mnie absolutny Hit ostatnich czasów.Mozna go wypożyczyć w lepszych wypożyczalniach.
kaszub napisał(a):astra3 napisał(a):A Ja Polecam z całego serca film "SIŁA SPOKOJU" dla mnie absolutny Hit ostatnich czasów.Mozna go wypożyczyć w lepszych wypożyczalniach.
dzięki, zaczynam poszukiwania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość