Witajcie moi kochani
Mamy cudowne czasy, przełom epoki, znaleźliśmy się w czasie zerowym i niedługo będziemy bez trudu porozumiewać się telepatycznie i widzieć swoją energię nawzajem.
Bardzo mi miło z tego powodu, bo wreszcie będzie nam łatwiej żyć.
Moją pasją jest ISTNIENIE i KONTAKT.
Na wszystkich poziomach i ze wszystkim, co jest.
Niczego nie odrzucam, niczego nie oceniam i niczemu nie stawiam oporu.
Niczemu się nie buntuję i wysyłam miłość i akceptację w kierunku wszelkiego ISTNIENIA świadoma tego, że
"WIEDZA OCHRANIA A IGNORANCJA NARAŻA"
Osobiście przechodząc wszelakiego rodzaju zmiany wewnętrzne i zewnętrzne ostatecznie przybrałam świadomość otaczania mojej wewnętrznej "czarnej dziury" (czytaj z fiz. POLA PUNKTU ZEROWEGO) aż po granice Wszechświata lustrami. Zgodnie z radą Kasjopejan (istnieć i nic więcej, to wystarczy
)
Osobiście mogę wielu osobom pomóc w rozwiązaniu dylematów z różnych poziomów i różnego rodzaju.
Bardzo chętnie służę pomocą rady w jakimś temacie i uraduje mnie fakt uszczęśliwienia jakiejkolwiek istoty.
Ja już odpowiedziałam sobie na najważniejsze dla mnie pytania i w związku z tym mogę pomagać.
Mój mail: sfinks.9@o2.pl.
Służę każdemu.
Żaklina
Mamy cudowne czasy, przełom epoki, znaleźliśmy się w czasie zerowym i niedługo będziemy bez trudu porozumiewać się telepatycznie i widzieć swoją energię nawzajem.
Bardzo mi miło z tego powodu, bo wreszcie będzie nam łatwiej żyć.
Moją pasją jest ISTNIENIE i KONTAKT.
Na wszystkich poziomach i ze wszystkim, co jest.
Niczego nie odrzucam, niczego nie oceniam i niczemu nie stawiam oporu.
Niczemu się nie buntuję i wysyłam miłość i akceptację w kierunku wszelkiego ISTNIENIA świadoma tego, że
"WIEDZA OCHRANIA A IGNORANCJA NARAŻA"
Osobiście przechodząc wszelakiego rodzaju zmiany wewnętrzne i zewnętrzne ostatecznie przybrałam świadomość otaczania mojej wewnętrznej "czarnej dziury" (czytaj z fiz. POLA PUNKTU ZEROWEGO) aż po granice Wszechświata lustrami. Zgodnie z radą Kasjopejan (istnieć i nic więcej, to wystarczy
)Osobiście mogę wielu osobom pomóc w rozwiązaniu dylematów z różnych poziomów i różnego rodzaju.
Bardzo chętnie służę pomocą rady w jakimś temacie i uraduje mnie fakt uszczęśliwienia jakiejkolwiek istoty.
Ja już odpowiedziałam sobie na najważniejsze dla mnie pytania i w związku z tym mogę pomagać.
Mój mail: sfinks.9@o2.pl.
Służę każdemu.
Żaklina
-
Bialy_Latający_Smok
Szukaj pola punktu zerowego;) - Imię: Paulina
- Droga życia: 33
- Typ: 8w7
- Zodiak: byk/bawół
Moje gratulacje.
Mój tata powiedział mi, że pochodzi z Plejad. Był to rok 1966. Pokazał mi Plejady na firmamencie niebieskim.
Pytałem się, co tutaj robi. Odpowiedział, że NIC, ma tutaj tylko BYĆ. I był.
W dzień swojego pogrzebu powiedział mi, że idzie w miejsce, które ja dobrze znam, a On będzie tam po raz pierwszy.
Poprosiłem o wskazanie na Drogę już bez Niego. Powiedział: Myśl Sercem. Głowa to komputer do życia na ziemi dobry
ale do spełnienia celu bytu tutaj wogóle się nie nadaje. Tylko SERCE.
Zapraszamy do nas.
Mój tata powiedział mi, że pochodzi z Plejad. Był to rok 1966. Pokazał mi Plejady na firmamencie niebieskim.
Pytałem się, co tutaj robi. Odpowiedział, że NIC, ma tutaj tylko BYĆ. I był.
W dzień swojego pogrzebu powiedział mi, że idzie w miejsce, które ja dobrze znam, a On będzie tam po raz pierwszy.
Poprosiłem o wskazanie na Drogę już bez Niego. Powiedział: Myśl Sercem. Głowa to komputer do życia na ziemi dobry
ale do spełnienia celu bytu tutaj wogóle się nie nadaje. Tylko SERCE.
Zapraszamy do nas.
-
Benedykt48
Jest tylko jedna Miłość. - Imię: Benedykt
- Droga życia: 33
- Zodiak: koziorożec