- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Bardzo gorąco Was witam

Post 25 lis 2009, 21:55

Cześć!

Jestem osobą poszukującą tego czegoś:) ( Mam nadzieję, że nigdy tego nie znajdę bo zabawa się skończy, pisane na chwilę teraźniejszą, może zmienię zdanie w przyszłości :D ). Dołączyłem do tego forum aby wspólnie poszerzać wiedzę, kiedyś byłem strasznym indywidualistą ale zmieniam się bo zaczynam rozumieć pewne rzeczy ( dorastam? ). Jednym słowem trzeba się dzielić, nie można wszystkiego trzymać w sobie, energia musi płynąć, nienawidzi zastojów! Od kilku lat interesuję się ezoteryką, oobe, shaumbrą, od czasu do czasu samoczynnie wchodzę w świadomy sen, rozmawiałem już z swoim przewodnikiem duchowym, aniołami i z różnymi postaciami, które przychodzą ale tylko poprzez channeling kolegi. Posiadam dość dużą wiedzę w stosunku do przeciętnej osoby ale jeszcze nie wykorzystuję wszystkiego w praktyce ( czemu? nie wiem na coś czekam, jest to tak mocno skomplikowane, że nie da rady tego opisać), ale czuję, że przychodzi ten czas, nawet bym mógł napisać, że już się powoli zaczyna ale jest to spowodowane "drastycznymi" zmianami w psychice, nie zawsze są one pozytywne #-o . Mam nadzieję, że powymieniamy się tutaj wiedzą i poglądami, swoimi relacjami i odczuciami. Pozdrawiam serdecznie :)
Chris Mężczyzna

Imię: Krzysztof
Droga życia: 3
Typ: 4w3
Zodiak: Lew

Re: Bardzo gorąco Was witam

Post 26 lis 2009, 00:34

Witam serdecznie :)
Mam nadzieję, że mimo dużego skomplikowania dasz rade co nieco napisać i podzielisz się swoja wiedzą :)
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Powrót do działu „Ludzie”