Havva napisał(a):Kurczę, a ja taką mam. Na prawej ręce silnie zarysowana, czerwona, na lewej poprzerywana. I jak ona ma się do mojej liczby życia?

Benedykt48 napisał(a):Tak, to prawda. Z misjami do upadłego musiałem powalczyć...
Rzeczywiście zmieniłem zainteresowania. Z kierowania budowami zrezygnowałem 18 -cie lat temu.
Zajmuję się naturoterapią. Dziękuję.
Dłonie mam w porządku. Od 30-tu lat mam bardzo dużo linii na obu dłoniach w rejonie kciuków.
Od całej linii życia w kierunku kciuków promieniście ok. 30 linii. 10 z nich kończy się na połowie długości kciuka.

OneWay napisał(a):Dzięki za interpretacje Violas bo trochę ten brak linii mnie zmartwił a wszystko co napisałaś by się zgadzało![]()
Ogólnie mam bardzo mało linii, a linia życia króciutka i znając moje pomysły to wiem czemu![]()
Namaste
Violes napisał(a):witaj...
czy bierzesz leki które mają wpływ na układ krwionośny? ana stopach dokładnie w ktorym miejscu ? jeżeli możesz opisz swoje dłonie...kolor skóry... ciepłe,zimne...czy paznokcie są sinawe?
pozdrawiam Violes
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość